Logotip

BIO AGRIS d.o.o.

Centar za održavanje i revitalizaciju tijela

SVETI DUH 9
10 000 ZAGREB

Mob: 098/194-69-59

 Masaže koje se izvode u Centru

Masaže koje se izvode u Centru

PLANTOMASAŽA :

Masaža stopala temelji se na refleksnim točkama što odgovara svim organima ,žljezdama i strukturama u organizmu .Pritiskon na određene točke , dolazi do opuštanja i uravnoteženosti cijelog tijela.

MASAŽA ZA BEBE :

Nježna ,opuštajuća masaža za bebe poboljšava cirkulaciju , lakšu probavu , stimulira rast i razvoj djeteta.

SPORTSKA MASAŽA:

Sportska masaža usmjerena je na indivdualne potrebe sportaša.Masaža kojom se djeluje u dubinu mišića.Početak su lagani , a kasnije sve čvršći i jači potisci, kako bi se razgradila mliječna kiselina i smanjila napetost u mišićima.

RELAX  MASAŽA :

Nakon napornog i stresnog dana , relaksirajuća masaža uklonit će stres iz muskulature , mišiće dovesti u fazu potpune opuštenosti i prokrvljenosti.Nježnim i laganim pokretima ruku , krajnji cilj masaže dovesti će osobu u stanje spavanja.

AROMA  MASAŽA :

U aromaterapiji, eterična ulja dovode se u organizam dišnim putem i kroz kožu, te putem osjeta mirisa stiže do mozga i djeluje na hipotalamus koji upravlja podsvješću i regulira rad vegetativnog živčanog sustava. Nakon masaže dolazi do relaksacije , poboljšanja cirkulacije , smanjenja boli.

MASAŽA  LICA , VRATA  I  DEKOLTEA :

Kombinacijom raznih tehnika masaže i istezanjem , rješavamo problem glavobolje , bolova u vratu , napetosti uzrokovane stresom i preopterečenošću.

 

 

 

« Pregled svih vijesti